Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24sep/170

Zondag

Vandaag is Ilja al vroeg wakker en gaat naar zijn moeder die in woonkamer slaapt, maakt heel; lief thee voor haar. Wij komen wat later ook uit bed, kletsen en dan gezamenlijk ontbijten. Samen koffie met de laatste vlaai. Ilja mag uiteraard nog even gamen, als ik het goed heb is hij al in level 8 van Horizon 3...die jonge knullen zijn daar werkelijk zo goed in!  ik game ook even en Ilja vind dat ook wel grappig spel. Ik haak ondertussen gezellig wat mutsjes voor ouderenfonds. In de middag brengen we ze netjes naar station en de zon schijnt het is heerlijk weer.

Onze tuin is beetje rommelig want men heeft eindelijk zand erop gegooid om tussen de voegen te doen, duurde even en nu moeten we steeds vegen en het is nogal wit zand, maar goed als het later gaat regenen en waaien verdwijnt het wel weer, maar nu de zon schijnt en Nienke er is die rookt tja dan wil je de tuin in end at lukt me dus niet.  Maar ok Nienke zit buiten te roken bij de deur en ik aan de binnenkant deur en zo kletsen we dan gewoon door. Het is gewoon echt heerlijk herfstweer 18-20 graden zonnig en af en toe wolkje en droog!  Wat wil een mens nog meer eind september.

In de avond maken we soep en kijken we wat tv en uiteraard gaan we weer op tijd slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.