Iedereen bedankt voor fijne verjaardag

Vanmorgen  redelijk op tijd op want de taart zou bezorgd worden. Kopje koffie en dieren verzorgen. In de ochtend speel ik heerlijk de nieuwe game Yokaa layLee erg leuk en best  moeilijk.  De post brengt een super grote doos, erin zit een mooie bloeiende plant Gardenia, die zit vol knoppen en zal mooie witte bloemen gaan krijgen. Hij zit ook al in een gave pot. Deze kreeg ik van San en Maup, heel erg bedankt!

De moeders kwamen in de ochtend op de koffie en namen een mooi tasje mee met mini pompons en I-Tunes tegoed kaarten erg blij mee, heel erg bedankt dames!  We hebben heerlijk zitten kletsen en na het middag uur moesten de dames weer verder. Ik ben toen weer gaan gamen.

Op Facebook, Twitter, Whatsap, SMS, post en de telefoon  werden volop gebruikt en ik vind dat erg leuk en lief al die felicitaties! Iedereen dus heel erg bedankt.

In de middag kwam buuf Olga ook nog even buurten en bracht een paarse Chrysant mee, erg mooi dank je wel daarvoor. Ook met haar lekker zitten kletsen.

Het werd een leuke dag waarbij ik me echt jarig heb gevoeld, het mooiste cadeau is dan wel dat ik Johannes met de dag beter zie functioneren, hij gaat langzaam weer helemaal opknappen en de oude worden. In de avond nog wat gamen en tv kijken samen en dan op tijd slapen, was een mooie dag en ben erg moe, maar super voldaan!

Iedereen heel erg bedankt voor de fijne verjaardag!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie