Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20sep/170

Gezellig op stadhuis

Vandaag weer een ochtend overleg WMO aanbesteding hulpmiddelen. Ik blijf het interessant vinden dit hele proces mee te mogen  denken, praten  en doen.  Het werd weer erg interessant en gezellig ook. Daarna heerlijk in de zon op de taxi gewacht en terug naar huis, naar Johannes.

In de middag rommel ik in huis, op pc, speel ik spelletje, probeer de nieuwe games uit en vermaak me prima. Ik doe online boodschappen want tja dit wordt een verjaardag weekend, maar geen feest. Dat hoeft niet meer voor mij, te druk te vermoeiend en daarbij ik wordt dan wel pas 47 maar voel me al jaren heel veel ouder.

Verder haak ik weer door aan de mutsjes voor ouderenfonds.

Voor de weerkundigen begint de herfst op 1 september.  Rond 23 september begint de astronomische herfst.  Officieel gaat de herfst in op 21 september.
Dat is dus morgen!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.