Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17sep/170

Zondag rustdag

Vanmorgen vroeg op en Lianno uitzwaaien, als hij weg is om 8 uur duik ik mijn bed in. Ben te moe en dit is mij echt te vroeg. Het is zondag en ook vandaag niet veel te melden.  Johannes is in ruststand en doet gewoon even weinig in de hoop dat die snel weer de oude is. Het is zoals het is en we doen gewoon wat we kunnen. Samen kijken we een film en doen de dieren.
Het wordt een zeer rustige dag.

komende week alles afgezegd en alleen woensdag heb ik een WMO overleg en verder kan ik heel rustig thuis zijn en nu eens zorgen voor Johannes wanneer nodig, want hij doet dat normaal altijd voor mij en nu doe ik wat ik kan,  en geloof me dat is al heel veel minder dan een gezonde partner zou kunne, maar ik doe wat ik kan en doe het met liefde.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.