Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16sep/170

Samen huisje doen

Lianno werkt en staat wederom zelfstandig op om  5 uur en komt weer terug en slaapt even verder. we staan half 11 op en beginnen met ontbijt. Volgende week jarig en wat bezoek, niet veel want aan vieren doe ik niet dit jaar, geen zin in en behoefte aan.  Ik ben thuis  op de dag zelf en wie aan komt waaien is welkom en koffie en thee altijd in huis, maar geen drukke bedoening.  Maar er moet dus wel wat opgeruimd worden en Lianno is erg behulpzaam en ruimt de berging op daar slaapt iemand volgende week, ik doe de wc en badkamer en keuken en help Lianno, Johannes moet rust houden en doet de dieren. Dieren is leuk en niet erg zwaar werk. Zo vliegt de middag ook weer om.
In de avond kijken we tv en Lianno gaat uit zichzelf op tijd slapen want morgen moet hij weer op om 7 uur. In ieder geval is alles wat op lijstje stond wel gedaan, super blij mee. Mope en voldaangana ook wij weer vroeg op bed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.