Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14sep/170

Leerzame ochtend op stadhuis

Johannes doet rustig aan en blijft op bed, dat is wel apart, want normaal werkt hij en blijf ik langer liggen en nu zit ik al om 7.30 uur aan de koffie. Vandaag  gaan we naar stadhuis voor WMO aanbesteding hulpmiddelen overleg. Het is spannend, interessant en erg leuk.  Ik ga al op tijd naar buiten de zon schijnt nog heerlijk en jawel zonder sigaretje wacht ik op de taxi. De ochtend vliegt om, we eten een lunch samen en praten wat. Het was erg leerzaam en indrukwekkend ook denk ik. Dan met de taxi terug naar huis en tegen 13.30 uur ben ik weer thuis. Johannes is op en erg moe maar dat zal wel goed komen met de tijd.

In de middag bel ik over mijn eigen bloeduitslagen en jawel dat had ik wel zien aankomen de schilklier si niet op orde dus de medicatie wordt aangepast. Snel apotheek gebeld en komt eraan en natuurlijk weer niet mijn merk dus weer bellen en met excuses komen er snel wel het goede merk. Nu met deze nieuwe waarde beginnen en over 6 weken weer controle via bloed. ondertussen hopen dat ik me beter ga voelen.

Verder weinig te melden, ik heb in huis gerommeld en omdat Sjoerd er niet si doen we het normaal samen en nu moet Johannes het rustig doen dus doe ik nog meer.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.