Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13sep/170

Johannes mag weer naar huis!

Vandaag heeft Johannes de onderzoeken gehad en doorstaan. we hielende uiteraard contact met elkaar en ik rommelde thuis wat, moest wat dingen afzeggen en mensen bellen en tja dan is de ochtend zo om. In de middag met taxi naar Johannes, sprak de arts en hij moest tijdens bezoekuur nog onderzoekje laten doen en toen kwam de arts weer en mocht hij naar huis, er is geen gevaar, wel is hij nog erg moe maar dat moet goed komen. Informatie meegekregen en diverse afspraken en dan gaan we na een heerlijke koffie naar huis.  Ik probeer hem nu te ontzien. We gaan op tijd naar bed, want morgen moet ik er vroeg uit. Morgen wordt apart Johannes op bed en ik die vertrekt, lol zo blijft leven leuk denk ik.  Komende dagen rustig bij komen en morgen zelf bellen voor mijn uitslagen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.