Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12sep/170

Soms gaan dagen anders dan gepland.

Vanmorgen op tijd op en naar ziekenhuis, Johannes voor een foto en ik voor bloedonderzoek. Duurde weer lang, maar goed hebben we gehad en dus naar huis en dan kom j eer achter dat leven soms doet wat die wil.... en dan is de dag ook direct helemaal om.

Soms gaan dagen anders dan gepland. Vanmiddag met Johannes naar HA, hij werd niet lekker,  door naar SEH en nu is hij ter observatie opgenomen in ziekenhuis.
Morgen staan er onderzoeken en hopelijk dan meer duidelijkheid. Ik ben erg blij dat Loes, en moeders bij sprongen en mij hebben gereden en in de avond met de taxi gegaan, spullen brengen en nu dood moe bed in.  Bedankt voor jullie steun en hulp moeders en Loes. Slaap lekker schat...hoop dat het lukt in het ziekenhuis.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.