Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10sep/170

Orkaan Irma volgen op CNN en verder rustige dag

Vandaag slapen we allemaal uit, we doen verder niet veel we volgen de orkaan. Er zijn mensen die wij kennen in dat gebied en we hopend at we maandag of later deze week horen dat alles mee is gevallen. Het is erg indrukwekkend hoe zoiets gaat en we googelen  samen veel zaken om te begrijpen hoe dingen gebeuren, erg leerzaam en relaxte zondag. Eind van de middag maakt Lianno wat warm eten warm,  chili con carne  dat we hadden bewaard en zo heeft hi toch lekker warm eten gehad.  Johannes  brengt hem dan naar de bus en zijn reis terug begint en verloopt soepel en hij is om even 8 uur weer op de groep, tot vrijdag kanjer!  Verder haak ik weer wat, speel spelletje maar alles staat even in teken van Irma.......

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.