Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9sep/170

Prima dag ondanks alle dubbele emoties

Vandaag heeft Lianno gewerkt van 6-8 en daarna weer lekker zijn bed in en om 10.30 uur zijn we er weer uit gekomen. Gezellig aan de koffie en  we zijn vandaag 11 jaar getrouwd dat is feestelijk. We krijgen felicitaties op FB, sms, kaartjes en dat waarderen we erg, bedankt allemaal!

Dan is het nu ook het moment dat Rik afscheid neemt en zijn laatste reis begint, het is te zwaar ik kan er niet heen nu. Ik vind dat erg jammer maar de herinnering blijft en helaas is er weer een mooie mens veel te vroeg overleden. Rik was bij ons huwelijks voltrekking 11 jaar gelden, hij zit alleen en recht achter ons.
Wij doen heir samen het huishouden, want Sjoerd is er niet. Lianno doet de hamsters, ik doe de wc en badkamer en Johannes de andere dieren. Er wordt gezogen, was gedraaid en we zijn gezellig bezig. Dan kijken we tussen door veel tv ivm Irma de orkaan.  We kijken ook journaal en kletsen over allerlei dingen.  We bestellen heerlijk eten bij Idian Taste en dat bevalt ons allemaal goed.  Dan is het avond en kijken we gezellig naar de serie Mist de laatste afleveringen.  Dan weer bedtijd, was ondanks alles mooie dag en erg gezellig.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.