Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6sep/170

Haken/breien voor Ouderenfonds

Vandaag een dagje niets bijzonders eigenlijk, sta op , doe de dieren, rommel in huis. Volg nieuws ivm orkaan Irma die categorie 5 is en onze  eilanden in de Cariben gaat bezoeken, ik vrees het ergste. Ik kan het alleen volgen, bidden, meeleven en  geld doneren en dat is dan ook wat ik doe.

Het ouderenfonds doet veel goed, al kan ik erg slecht tegen de humor van Goor en vooral Geer, die lach BAH! die twee doen veel goeds voor de ouderen.  Ik heb al vaker meegedaan met acties voor ouderen zoals kaartjes sturen, breien voor het winkeltje en in 2013 breide ik 250 mutjes voor Smoothies om zo geld in te zamelen.  Dit jaar ga ik weer mee doen met goed gemutst actie, nu hakend.  Klik de link voor info over actie..........HIER
Ik heb geen doel ga gewoon beginnen en eind november zien we wel hoe veel ik er af heb en op stuur. Het hangt af van mijn lichaam, maar we zullen het zien.

Ik zie de rouwkaart van  Rik en zijn  afscheid is zaterdag, op onze trouwdag (11 jaar) . Ik vind het bijzonder jammer en verdrietig, maar ik kan er niet heen. Mijn lichaam vindt dat te zwaar.
Ik hoop dat het een mooie waardige dienst zal zijn en een goed begin van de laatste reis Rik XXX

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.