Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4sep/170

Maandag

Vandaag laat opgestaan, Johannes niet die moest werken. Maar goed ik heb geen verplichtingen en kon mijn lichaam laten rusten na druk weekend.

Ik kreeg zaterdag apje van Rikos, iemand die ik in 2002 ontmoete door prijsvragen en we hielden contact, hij  was ook op trouwen aanwezig. In het begin ben ik  best wel veel naar hem toe gegaan in Delft en hebben we erg vee plezier gehad. Later ging dat allemaal moeilijker, maar hij moest voor werk regelmatig in de buurt zijn en kwam dan koffie halen. Laatste jaren was contact via forum en Facebook. Ik wist dat hij zich was en nu nam hij contact op hij wilde zijn account weg hebben.......prima doen we ik besef dat nu ik dit doe ik heel stuk geschiedenis ook weg deed...want als je iemand verwijderd zijn ook de berichten allemaal weg en nu  is het net of Rikos er nooit was bah. Het was zijn wens dus ik heb het toch gedaan. Het was een kort ap contact voor afscheid en hij was erg moe. Ik weet dat dit het laatste zal zijn dat ik van hem hoor of zie tot het bericht komt dat het over is. Het is een bijzondere man, 46 jaar en zo sterk vechtend voor elk moment en voor elke dag, genietend van elk ding kunnen vele voorbeeld aan nemen.  Rikos is bijzonder voor zijn moeder, zussen en vrienden.
Verder is Sjoerd er even niet de komende weken dus doe ik elke dag iets zelf. Ook een was gedaan en wat opgeruimd. De HA gebeld ik wil er heen en Johannes ook en dus bellen  ik ben direct verbonden en nummer 9, na ruim een uur ben ik dan aan de beurt. Ze was met vakantie end us nu extra druk, we kunnen pas halverwege volgende week, hier ben ik het niet mee eens en dus mogen we vrijdag. Duurt nog lang maar ok, ijzer met handen breken kan niet, echt meer spoed is er ook niet.  Ik maak eten en dan in de avond wat tv en helaas geen Games of Thrones meer.  Nog wat kletsen en dan douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.