Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1sep/170

Welkom in september

Vandaag op tijd op, ik heb veel beter geslapen, maar ja prednison en antihistamine doen dat. De allergische reactie is stukken beter, niet weg maar op weg om weg te gaan.  Nog wel rood maar geen jeuk en branderig gevoel meer ik smeer  wel regelmatig er iets op want het is net schuurpapier de huid.  Goed Sjoerd komt en lekker schoon huisje en we kletsen wat meer want na vandaag is hij er pas half oktober weer, hij gaat lekker en gezellig logeren bij zin dochter in zuid Frankrijk.  De dag gaat verder snel ik rommel wat en doe wat administratie. Lianno komt en die halen we op hij is wat vroeger door mazzel met de busverbinding. We gaan direct boodschappen doen en dan lekker eten. we eten maaltijdsalade gezond en lekker. we kletsen en praten voer van alles en kijken Geer en Goor en soms erger ik me werkelijk groen en geel aan die gasten  maar ok.  Dan snel naar bed want Lianno moet wel werken morgen 6-8 uur. wij kijken nog wat tv en gaan dan ook lekker ons bedje in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.