Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30aug/170

Samsung S7 zijkant laat los en gaat open tijdens laden??????

Goed eindelijk geen hitte, mar lekker weer en ja het regent nu maar dat is fijn voor de natuur.  De mobiel is kaduk, ik haalde hem van de lader en de hele zijkant is los nog nooit zoiets gezien en het is pas 12 maanden oud.  Kortom even de bui afgewachte en toen snel naar de Vodafone winkel. Die gaan hem opsturen voor reparatie, ik hoop en ga er ook vanuit dat die wel weer waterdicht is na dit grapje. Het laden maakte hem blijkbaar zo heet opeens dat de zijkant de lijm los laat, nog nooit gezien en ook de mensen in de winkel keken er erg vreemd naar.  Goed ik heb nog IPhone 5s 8GB dus die gebruik ik nu maar even, want ik heb geen verzekering afgesloten wie  rekent hier nou op, en daarbij dit is ook verzekeringswerk maar een ondeugdelijke batterij.  Nou ja nu afwachten wat men gaat doen en of het te repareren is of dat hij vervangen moet worden. In ieder geval is hij wel mooi leeg als hij terug komt dus kan ik alles weer opnieuw erop gaan zetten. Goed verder de dieren verzorgd, wat gerommeld in huis en ik vind het erg prettig dat het niet meer zo heet/benauwd is.   De dag is wederom zo om en ik kijk nog wat  tv over Prinses Diana, mooi interview met haar zonen.  Dan bedtijd op naar morgen de laatste dag van augustus alweer!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.