Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28aug/170

Documentaire Jesse mag niet op NPO Fitna toen wel, bedenkelijk!

Goed vannacht niet goed geslapen en het weer is nog steeds benauwd en te warm, gelukkig nog maar een dag en dan weer normalere temperaturen rond de 20 graden. OK dan komt er wel uiteraard eerst een heleboel regen en erna wisselvallig weer, maar dat is hoe de Nederlandse zomer hoort te zijn.  Het is dan wel weer warm maar ik probeer gewoon rustig mijn ding te doen, vandaag is dat een was draaien, dieren doen.

Mijn gedachten dwalen steeds af naar herinneringen met Wouter, tja ik mis die gesprekken wel en dan bedenk ik me het is vandaag precies 6 maanden geleden dat ons laatste gesprek begon en hij rustig insliep in de avond en zin verdiende rust kreeg.  Wouter ik mis je telefoontjes, bezoekjes, gesprekjes .......................................

 

Dan lees ik het nieuws even en gaat het weer over de documentaire  Jesse (Jesse Klaver, fractieleider Groen Links) die zou op de tv komen, maar er kwam  rumoer over en toen  besloten hem niet uit te zenden,. BNNVARA heeft de rechten en nu wordt hij dus nooit meer ergens uitgezonden. Ik geloof dat ik mijn lidmaatschap maar even ga opzeggen bij BNN, want ongelofelijk hun programma's komen zo vaak in opstand en gaan gewoon door...denk aan de donor show, spuiten en slikken en nu de nieuwe serie waar men een illegale donor op de zwarte markt gaat aanschaffen en  een ander programma waar men discussieert of iets wel of geen verkrachting is allemaal kan het maar een documentaire  over Jesse nee dat weer niet.  snap al die stomme ophef niet toen Geert wilders een film maakte Fitna stond niet alleen wat mensen in Nederland op zijn achterste poten, de halve wereld werd boos en toch zond men hem gewoon uit. Een man die de Koran niet snap alles uit zijn verband trekt, uit context verfilmd, haat en verdeeldheid zaait en dat zend men gewoon uit op NPO maar deze documentaire  ja dat kan echt niet hoor veel te links, onbetrouwbaar. Hoe dan ook ik wacht wel tot die op dvd is en dan kijk ik hem dan wel, maar het si en blijft idioot.

Verder leef ik erg mee met de mensen in USA en dan voornamelijk Texas, Houston en hopelijk blijft het bij alleen materiele schade en geen  mensen die overlijden door deze  heftige storm Harvey.

Nou vandaag een soort mopper dagje, ik ging mooi vroeg douchen en lekker slapen en hopelijk valt morgen het weer mee en dus de pijn en vermoeidheid, benauwdheid ook.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.