Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27aug/170

Gezellig met de moeders

we slapen vandaag lekker uit. Ontbijt en dan veegt Lianno de tuin, Johannes doet de vijver en ik de dieren binnen. De ochtend is bijna om als de moeders binnen komen, gezellig even koffie drinken samen. Onder tussen gaat Lianno zijn spullen pakken, kamer is al op geruimd en dan werken. Vandaag een invaldienst van 2-4.  Als hij terug komt heb ik een heerlijke omelet gemaakt, die voed goed met de kaas en alles erin. we eten gezamenlijk en dus wel vroeg want tja om half 6 moet Lianno weer met de bus weg en dus brengen wij hem even naar station.  Weer een weekend om de tijd vliegt.
In de avond kijken we wat tv en spelen spelletje en dan is het tijd om te gaan slapen. We hebben nog wel even de tuin gesproeid.

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.