Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24aug/170

Alcoholvrije en rookvrije generatie

Het is alweer donderdag en we staan op tijd op. Ik rommel in huis en voel me iets beter vandaag. Het is benauwd weer en daar heb ik last van maar goed dat hebben meer mensen.  Ik doe de dingen die ik altijd doe en rommel rustig door. Bel met moeders want die heeft nu Mopper dus  bestellen we samen bij zooplus en ik heb kattenvoer nodig en zij grit kortom in een keer besteld.  Daarbij heb ik kortingskaart en dat scheelt weer eens 5%. Ons aquarium houdt zich netjes helder, blij vissen voor zover die er nog zijn en dus maar eens zien of we wat barbelen erbij kunnen gaan doen, voor meer leven en dan later wat nieuwe planten. De tuin ook water gegeven was erg droog ondanks het natte en wisselvallige weer. Verder geen nieuws, beide gewoon beetje hangerig, moe en niet goed in ons vel en ach dat gat allemaal wel weer over. Geen idee of dit ook nog oorzaak is van stoppen met roken, maar dan gaat het zeker een keer over en we roken inmiddels 2 maanden en 6 dagen niet.

Ondanks dat ik niet rook beter gezegd niet meer rook erger ik me nog steeds aan de hetze  tegen rokers, die reclame spotjes en de rookvrije generatie.....ik wacht in spanning tot de hetze  voor een alcohol vrije generatie begint want daar heb ik meer last.  Overlast en vernielingen doo mensen met slok te veel op,  jongen mensen in coma omdat men coma zuipt,  het is overal bijna te krijgen, in de zomer wordt je overal  op elk festival en  waar je ook gaat zelfs in dierentuinen, speeltuinen geconfronteerd met bier, wijn en andere alcohol.  Alcohol is ook een gevaar voor mensen die drinken en rijden en kortom er moet ook harder worden opgetreden tegen deze overlast en ook dit is verslaving en ongezond denk aan lever, nieren en ga zo door........ Onbegrijpelijk is wel dat bier wel sponsor is van voetbal en andere sporten en dat hoort niet samen te gaan want net als bij roken is alcohol gebruik ook aangeleerd gedrag! Dus wat mij betreft op naar alcoholvrije en rookvrije generatie!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.