Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21aug/170

Levens motto ‘alles komt goed’

Het is maandag, napraten over afgelopen week. Het is niet altijd makkelijk hoor een tiener in huis.  Ik heb een lang en zeer fijn en goed gesprek met moeder van Lianno e haar partner, daarna weer even gebeld met Lianno zijn mentor. Hoe dan ook gezamenlijk moeten we dit oplossen en  hoe dan ook geld altijd de regel hier: 'alles komt goed!"  De rest van de dag doe ik administratie, online boodschappen. Johannes werkt uiteraard en zoals meestal is het druk.  Verder is de dag weer zo om gevlogen.  In de avond genieten we weer van GOT heerlijk, nog 2 afleveringen en dan weer afwachten tot ergens begin volgend jaar.  Ook de serie Last Ship is weer begonnen en das ook genieten en erg spannend. Het is dan weer tijd om naar bed te gaan, morgen weer een dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.