Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19aug/170

Ons aquarium oplappen

Vandaag ging Lianno werken van 6-8 uur. wij stonden tegen 10 uur op. Koffie en ontbijt, Lianno roepen die kan gaan douchen. Ja als Lianno heeft gewerkt gaat hij daarna nog  anderhalf uur liggen, want het is wel erg vroeg en hij is erg moe overdag dus lossen we dit zo op. Dan gaan we naar de Jumper even filtermateriaal halen aquarium. Nadat we in april zieken vissen blijkbaar kochten is het meeste overleden, maar gaan we nu kijken hoe en wat verder. Dus nieuwe filter spullen, 2derde water eruit en nieuw erin en planten extreem veel terug gesnoeid en nu afwachten. Er leven nog wel wat vissen maar onze collectie Clown Botia's zijn in ieder geval uitgeroeid.  Nu is de bak weer fris en super helder en nu gaan we zien hoe en wat verder, stapje voor stapje.  In de middag lang gesprek met de mentor Lianno,  en erna met Lianno.  Eten gemaakt en samen wat tv gekeken, ik kijk tegenwoordig op zaterdag graag RTL4  erg leuk. Lianno moest op tijd naar bed morgen naar zijn moeder en dus moet hij om 7 uur op. Wij keken nog wat langer tv, nieuws en toen ook plat en weer dag om, weekend halverwege en dus de vrije week bijna over voor Johannes, wat gat het toch snel elke keer.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.