Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11aug/170

Weekend en een weekje met Lianno begint

Vandaag kwam Sjoerd, alles schoon en zoals altijd erg gezellig. Johannes erg druk met werk, want volgende week is hij vrij.  Dag vliegt zo om.........Lianno komt rond 5 uur aan en wij halen hem op en dan gaan we meteen samen even boodschappen doen. Dat gaat makkelijk Johannes duwt mij in de rolstoel en Lianno  duwt de kar en samen kiezen we wat we nodig hebben.  Thuis gekomen eten besteld en samen gegeten en dan wil Lianno graag weer heel kort haar dus vraagt hij of ik dat even wil doen, geen probleem tondeuse en hoppa alles weer 3 mm, staat ook weer leuk. Dan snel bed in want morgen moet hij werken van 6-8 uur en dus staat hij om 5 uur op.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.