Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6aug/170

Met moeders naar Orchideeën Hoeve

Vandaag eerst wat langer op bed gelegen en toen ontbijt, moeders halen en op naar Luttelgeest, Daar samen een heerlijke lunch genomen en genoten van al het moois in de Hoeve. Het was een super leuke middag, erg veel gelachen en genoten van mooie bloemen, vlinders. Bij het vogel voeren, dat vind ik altijd zo leuk dus twee bakjes en hup naar binnen en hoppa van ale kanten kwamen ze aan vliegen. Ik doe dit elke keer als we heir zijn maar zoveel had ik er nog nooit op me, ik kreeg de slappe lach ervan. Minder leuk was dat de andere mensen allemaal ongevraagd foto's namen,  Nu maar hopen dat ze de gemaakte foto's  niet op internet zetten, want dat is niet aan hun, maar ok. Het was erg grappig.  Daarna weer naar huis, de dames voetballen om 17.00 uur en zetten een ongelofelijke score neer in de finale, men wint met 4-2! Dus het Nederlands dames elftal voor de eerste keer Europees Kampioen!  Daarna nog even gebeld met Lianno, en zijn moeder  & Dave. Vervolgens even de groep gebeld en dan is de avond praktisch om. Laat gegeten en toch op tijd naar bed.  Hieronder foto's van vandaag gemaakt door moeders.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.