Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5aug/170

Klus dag

Vandaag redelijk op tijd uit bed, het is klusjes dag! We gaan de vriezer in berging ontdooien, schoonmaken, zo gedaan om te beginnen trek je stekker eruit  en bak erbij en de rest gaat vanzelf. Sjoerd en Dien komen om te helpen. Sjoerd en Johannes gaan de panelen van het huis aan de tuinkant weer goed vastzetten, en dat is niet heel veel werk maar de planken zijn te lang om hem alleen op zijn plek te duwen en vast te timmeren.  Dien doet de voortuin onkruid vrijmaken en ik draai een was en maak vloeibare mest en health mix voor de buxus die Johannes er vervolgens over heen spuit.  Na de koffie gaan Sjoerd en Dien weer naar huis, heel erg bedankt voor jullie hulp. Johannes en ik soppen de vriezer uit die ka nu nachtje opdrogen en dan morgen weer aan. We verschonen de hamsterbakken . Ik doe de was  opvouwen, nog eentje draaien end an is de dag ook weer zo goed als om. Prima dagje en alles gedaan, morgen ook plannen dus redelijk op tijd naar bed.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.