Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4aug/170

Bij buuf op verjaardag

Vandaag is het alweer vrijdag, Sjoerd komt  en doet huisjes alles mooi en fris. De rest van de dag gaat zo weer om, ik  rij een rondje door de wijk, ik speel spelletje en verzorg mijn dieren.  Buuf Olga was jarig in juli en omdat ze haar kleindochter de dag ervoor kreeg was ze er niet en daarom vierden wij het vandaag bij haar. Ze had een heerlijke tapastafel met allerlei lekkere hapjes gemaakt, stokbrood met kruidenboter, verse sapjes kortom heerlijk! We hebben eerst met koffie in de tuin gezeten en daarna heerlijk zitten tafelen, dit ging prima omdat ik gewoon mijn  speciale bureau stoel mee had genomen. Het was echt super gezellig en einde van de avond gingen we weer naar huis. Bedankt Olga voor de gezellige avond!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.