Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2aug/170

Controle afspraak Reade….

Vandaag moest ik naar Amsterdam voor controle afspraak Reade. De taxi zou er om uiterlijk 9.45 uur zijn, maar ja dat werd dus pas 10.20 en er zat al iemand in die om 10.15 uur in Almere moest zijn en ik moest om 10.45 uur in Amsterdam zijn, niet haalbaar en dus ben ik niet eens ingestapt de chauffeur zei nog wel kom op we gaan gewoon het proberen, nou ik ben niet gek dit is gekkenwerk doe ik niet aan mee. Ik heb vervolgens centrale gebeld en daarna Reade en nu moet ik volgende week. De centrale zei enkel maar het is druk, alles liep uit en ik de3nk dat het zal wel, ben helaas afhankelijk van dit vervoer, maar planning is soms echt waardeloos met alle gevolgen van dien.  Uiteraard heeft dit meerdere oorzaken maar de belangrijkste is dat het altijd zo goedkoop mogelijk moet, zo snel mogelijk maar nooit efficiënt gebeurt.  Goed bleef dus thuis en deed mijn ding daar, dieren, huisje en spelletje en kortom dag zo wee rom. De dagen vliegen voorbij en we zijn dus alweer  op weg naar september.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.