Zondag……..

Nou het weer is nog steeds niet erg bijzonder, af en toe gaat de kraan flink open en het flitst en dondert ook zo nu en dan. Geen weer om buiten te zijn en dus blijven we lekker binnen. we hebben niet veel zin in dingen en hebben al lekker uitgeslapen en besluiten dan weer en dagje tv te doen nu met nieuwe serie Netflix, Shooter Ook eentje van Netflix zelf en die si echt super spannend, veel actie en  heeft nu 2 seizoenen en woensdag komen er nieuwe afleveringen bij…… Zo vliegt de dag ook weer om en realiseer ik me morgen is alweer de laatste dag van juli pfffff. we doen niet veel bijzonders, zorgen voor onze dieren, huisje en Johannes werkt en daar is het druk en als alles goed gaat dan moet hij naar Toronto, Canada.  De dagen vliegen om met gewone dingen. De dingend ie ik graag wil zoals een wc lift die ik mag  bestellen van Gemeente is weer drama……….en is er dus nog steeds niet en ook geen duidelijkheid en nu is het vakantietijd, bouwvak dus zal wel weer even gaan duren. Ik moet weer andere schoenen hebben en heb besloten dat ik geen aangepaste wil……ik loop nu al een tijdje op sneakers en dus nu paar andere besteld eens kijken of dat goed gaat, scheelt hoop geld en als dit zo kan graag, want die kan ik tenminste zelf aan trekken zonder hulp.  Johannes heeft binnenkort weer een week vrij en dus eens kijken wat we gaan doen in die week, Lianno is er dan ook dus ook even zien wat zijn werkrooster is. Dan  weer lekker naar bed na deze luie dagen morgen weer aan de slag voor Johannes.

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie