Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29jul/170

Ozark (Netflix Original)

Goed weekend en het regent, waait en het is tijdelijk ff pauze voor de natuur en herfstweer.  Kortom Sjoerd bellen we af in overleg schuiven we het een week door. Dan nog iets van de week vroeg buuf wat er met onze kersenboom is...euh hoezo en ik kijk en denk tja geen blaadjes....vreemd hij bloeide wel ...nou ja lang googelen is het duidelijk in de bloei is hij besmet met schimmel door bij of hommel en nu ten dode opgeschreven, we zullen hem dus moeten gaan kappen. Baal enorm zeker omdat we net in januari de andere grote kers zelf om gehaald hebben en dna nu is het opeens erg kaal......maar voor nu blijft die nog even staan de mussen zitten er altijd in en even over denken hoe en wat nu, de boom staat er al zon 17 jaar die heb je er ook niet zomaar uit zonder de rest  te beschadigen.

In de middag klaart het wat op en gaan we op fiets (rolstoel) even naar de Praxis en Gamma heb nieuwe douchekop nodig en rijden meteen kort rondje, dus we hebben wel gezond gedaan, beweging voor Johannes en frisse neus voor beide.

Goed  we zijn beide moe en hebben weinig zin iets te doen dus ploffen we op de bank en gaan naar nieuwe serie van Netflix kijken.....Ozark, 10 afleveringen spannend, sterk verhaal maar weinig actie maar wel erg boeiend. aardige besteding van een dagje. Het is een serie waarvan ej denkt hmmmm en dan zoiets hebt wat gebeurt er nu weer.........kortom leuk als je niets te doen hebt zeker even kijken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.