Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jul/170

Xbox One game gewonnen bij Female-Gamers

Sjoerd kwam vandaag, mooi schoon huisje en  dit weekend komt hij helpen de panelen aan huis weer vast te maken. Ik heb wat gerommeld, dieren verzorgd,  Peppie & Kokkie de nieuwe gerbils wennen al aardig.  Kuifje is nog ziek en  we gaan donderdag naar de DA, kan niet eerder ne we hopend at het snel weer ok is.  Ik ben nog even rondje wezen rijden in wijk, Pokemon Go uiteraard. verder was de dag weer zo om. Ik heb bij Female-Gamers een leuke prijs gewonnen! Nu gaan we dat spel maar eens goed proberen en wie weet......word tik er super goed in. Verder begonnen met  het forum weer bij te werken, oude leden eruit, opruimen en kortom ik loop gigantisch achter, maar komt goed en ik gok dat ik einde van de week redelijk bij zal zijn ff doorbijten dus.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.