Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24jul/170

mamma poli

Vandaag moest Johannes weer aan de slag, einde vakantie! Het begint met fysio en ik moet al vroeg naar MC Groep, de mamma poli. Een tijdje terug had ik blauwe plek en zwelling in borst (mamma noemt men die en dus vandaar mamma poli, latijn of zo) Ik ging er al vanuit dat het niets zou zijn, zal wel gestoten hebben in slaap of iets dergelijks en door de bloed verdunners is dat direct een goede zwarte/blauwe plek. Mar de zwelling tja geen verklaring voor dus  afspraak voor  echo, maar dat werd dus een heel traject bij mamma poli. Eerst gesprek dan wordt je  opgehaald door vrijwilliger en die brengt je naar de echo en mammagram afdeling. Daarna naar de lounge voor koffie en afwachten op telefoontje en dan brengen ze je weer terug. Goed alles was ok en blij ging ik naar buiten, zon scheen, zwarte lucht en spetter  spetter dus wachtte even en toen kwam er en plensbui dus toch maar taxi gebeld. Tegen de lunch was ik weer thuis kwam Dampsy tegen die moest ook voor controle er zijn. Even staan praten en toen beide verder. Thuis samen broodje gegeten met Johannes die ook erg blij is met de uitslagen en dan de gewone dingen weer doen. Ik heb niet zo'n hoge pet op van dit ziekenhuis, maar de mamma poli is uniek en erg goed op elkaar afgestemd, prettig en zeker als het wel foute boel is denk ik.
Na ales  nog wat rommelen en  spelletje doen, eten maken en tijd voor GoT aflevering 2! Zo spannend heerlijk!  Dan dag om en heerlijk naar de douche en slapen, morgen weer vroeg op Sjoerd komt!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.