Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22jul/170

Rondje Lelystad

Vanmorgen moest Lianno werken van 6-8 uur en toen hij terug kwam was hij  eerst even gaan liggen en wij lagen nog op bed en rond half 10 stond iedereen op. Ontbijt en Lianno stelde voor om te gaan fietsen en Pokemon Go te spelen. Het was prima weer dus doen we....via Gelderse Hout, Oostrandparkbos, manege, Hondsdraf, Buitenhof en nog veel meer plekken waar we kwamen zijn we rond gegaan in 13, 5 km. Thuis gekomen allemaal voldaan en hongerig dis wat lekker besteld en met zijn allen in de tuin zitten eten.  Lianno wilde op tijd slapen, moet er morgen weer op tijd uit, gaat dan naar zijn moeder met de trein en zijn vader gaat met hem mee om hem weg wijs te maken op NS stations. wij kijken nog even naar Ik hou van Holland, het zijn net mensen en dan gaan ook wij slapen. Morgen weer nieuwe dag laatste dag van de vakantie van Johannes.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.