Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20jul/170

Dag Missy…….

Vandaag lekker rustig dagje gehad.....fijn tot 11 uur op bed gelegen. daarna koffie en dieren verzorgen. Samen met Johannes even boodschappen gaan doen bij Jumbo...eens een keer echt naar een winkel en anders dan alleen AH Voorhof. Zodra het natter en kouder wordt ga ik weer fijn elke week bestellen bij AH Voorhof.  De dag gaat best wel snel om...we rommelen wat en ik maak afspraak in ziekenhuis, controle en dat is al maandag mooi.  We bellen in de avond met  Lianno en plannen wat voor weekend en hij zal morgen hier zijn rond half 12 dus weekend is vroeg begonnen ivm vakantie. Dan eten we ....best wel laat 8 uur maar ja geen van ons had al trek daarvoor dus tja....... als we dan knaagdieren groen willen geven ontdekken we dat Missy (onze Gerbil)  is overleden.  Missy is geboren maart 2014 en  kreeg in juni 2015 een soort infarct, gelukkig overleefde ze en had ze het goed, nu liep ze met hoofdje altijd scheef, was blind maar kende haar bak goed en vermaakte zich prima. Zojuist vonden we haar levenloos in de bak, denk dat de combi ouderdom - gezondheid - hitte teveel is geworden. Dus bak leeg en schoongemaakt en tja het is goed en je weet het met dit soort dieren, ze worden 3-4 soms 5 jaar en soms korter maar het is altijd toch slikken als je er eentje vindt, zeker als je er veel hebt. Maar goed ze had het goed en het is een prima leeftijd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.