Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9jul/170

Heerlijk dagje Bennekom, Fenna 1 jaar!

Vanmorgen  vroeg op, samen ontbijten en dag beginnen. We gaan vroeg weg en brengen eerst Lianno naar Oldebroek (zijn moeder en Dave)  wij rijden vrij snel door naar Bennekom, waar we de verjaardag van Inge, Gerben, Hanneke en vooral Fenna vieren.  De drie volwassenen waren eerder al jarig maar vieren het samen, Fenna is vandaag echt jarig en alweer 1 jaar!  Het is schitterend weer en wij zijn vroeger dan de rest en komen tijdens een andere bijeenkomst (mini feestje) binnen en dat was bekend en geen probleem, erg gezellig heel de tuin vol kleine kinderen, ik heb er van genoten.  Na de lunch waren die weer weg en kwam de familie voor Fenna het was erg gezellig. De dag vliegt zo om......na wat eten rijden wij terug naar Oldebroek eerder dan we hadden gedacht, maar ja Lianno mag extra werken maandag, dinsdag en vrijdag en wel  van 6-8 dus hij moet dan ook eerder naar bed. Overleg gehad met moeder, Dave en geen probleem uiteraard, werk si belangrijk en gaat voor.  Vrijdag waren we even  in centrum en koos Lianno haarverf uit, we gaan weer verven samen, Lianno koos zwart en zijn moeder wilde niet maar Dave wel. ik verfde al vrijdag mij haar en geweldig echt zwart (had oranje verwacht) maar echt zwart, cool al vind niet iedereen dit mooi, het gaat er vanzelf weer uit en ik vind het wel leuk. Lianno heeft het dus nu ook zwart en Dave ook.  Hij heeft leuke dag gehad en jawel hij heeft weer als eten BBQ gedaan LOL en hij vindt dat echt super leuk zo vaak. Onderweg slaapt hij en thuis drinken we wat en dan slapen en hij ligt er om 9.00 uur in. Kortom we hebben weer alle drie zwart haar, volgende keer weer ander kleurtje. Nog wat tv en napraten met Johannes en dan slapen, ik blijf liggen als Lianno moet werken maar ben wel altijd wakker en het slapen gaat momenteel nog steeds niet goed......maar goed zal wel overgaan er is altijd wel iets met dit lijf....maar we roken alweer drie weken niet en dat is goed en ben ik trots op en het valt erg mee.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.