Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24jun/170

Kiefer Sutherland, geweldige acteur in 24 en DS, maar kan ook super goed zingen!

Vanmorgen  weer extreem vroeg wakker en dan weer weg zakken en weer wakker. Ik merk dat Lianno niet opstaat om half 5 dus maak ik hem maar wakker om  kwart voor 5. zijn wekken vergeten pffff hij mazzel dat ik wakker was en hem riep Hij maakt zich klaar en gaat werken Joannes en ik kijken  even wat nieuws en dan gaan we toch nog even slapen.  Lianno is al om 8 uur klaar en als hij thuis komt liggen wij dus nog op  bed en hij valt op de bank in slaap lol en wij maken hem om half 10 wakker. We hebben op Netflix nieuwe serie ontdekt met een van mijn favo acteur erin, de serie heet Designated Survivor. De acteur die ik geweldig vindt heet Kiefer Sutherland, die trouwens ook heel knap kan zingen.  Zie hieronder. In ieder geval veel afleveringen gekeken en genoten. Dag vloog om en ook vandaag redelijk op tijd naa rbed, morgen heeft Lianno bezoek met moeder en brengen we hem erheen en wij gaan naar Pandasia!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.