Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23jun/170

Weekend aftellen naar vakantie

Vandaag kwam Sjoerd weer, heerlijk hoor ben altijd erg blij als die er is. De dag gaat zoals altijd en ja ik voel me nog steeds niet fijn.  In de middag komt Lianno met de bus en die halen we op, voor dat we dat doen halen we eerst appelblad. Lianno heeft vertraging door alle drukte van Defqon 1, vette files  naar Biddinghuizen tja duizenden mensen van over de hele wereld  willen naar dit festival, 3 dagen lang muziek. Uiteindelijk komt hij  rum half uur later aan en gaan we snel naar huis. We aten een stoom maaltijd en daarna wat tv, niet veel tijd in de avond want Lianno moet morgen om half 5 op dus vroeg naar bed en gezien ik al de hele week  slaap drama heb ga ik ook maar erg vroeg slapen.  Het weekend is dus begonnen en we tellen af naar de vakantie, Johannes heeft vrij in juli en ook Lianno si er dan extra dus gezellig eens gaan bedenken waar we heen willen en wat we willen gaan doen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.