Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16jun/170

WC lift weer weg wachten op nieuwe……

Vroeg op en direct om 8 uur bel ik de aannemer, ja ja..........die vindt het niet kunnen en zal direct een nieuwe monteur sturen. De loodgieter kan pas komende donderdag, nou ja eerst de lift maar eens goed en veilig vast zetten. De monteur komt en tja discussie en uiteindelijk alles weg en na de lunch heb ik dus weer mijn oude vertrouwde wc. Ik bel met gemeente en geef aan dat ik weinig vertrouwen heb in deze aannemer en zijn mensen, maar dat ik wel een oplossing weet. het is al erg genoeg dat dit bedrijf woningaanpassingen plaatst zonder te weten hoe ze werken of wat er mee kan. Ik stel voor dat ze de lift opnieuw plaatsen met de standaard verhoging set. Uiteraard een iets grotere bidet en nu gaan we het afwachten. De gemeente mensen zijn aardig en meedenkend dat scheelt een hoop, maar ik baal wel heel erg 1,5 dag verder, mensen over de vloer en dan niets hebben o ja een stopcontact. Nou het zal allemaal wel het weekend is er bijna end at gaan we maar eerst doen en maandag zien we wel weer hoe of wat met de lift.
Lianno komt eind van de middag met de bus en we eten lekker in de tuin en kletsen, rommelen wat gamen. Mijn eerste tuin decoratie is er...een houten wen put en Lianno en Johannes zetten die in elkaar, hij staat erg leuk. Nu nog zonder plantjes maar dat komt goed.Hij gaat vroeg op bed want morgen moet hij cursus doen en dus redelijk op tijd op, maar nog niet zo vroeg als de week erna.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.