Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15jun/170

WC Lift……..lijkt weer uit te lopen op drama

Vandaag zou het gebeuren, maar ja mij kennende gaat er weer van alles niet zoals het moet. Om 8.00 uur eerste monteur stroom zit er dan met half uurtje in. De loodgieter komt gewoon helemaal niet opdagen. De monteur met lift heeft een te kleine lift bij zich en gat een andere halen. het bidet is erg smal voor mijn dikke kont veel te smal. Goed eind van de middag zit alles er dan toch in. Weliswaar was de lift iets te laag maar met klossen geen probleem zei men.......nou lang verhaal kort het is drama morgen direct maar eens bellen. Ik ontdek dat alles zit gekit en de bouten van de wc dus ook, handig ipv vleugelmoer, nou ja ik laat de details maar achter wege maar baal enorm en morgen zal ik dan ook direct aan de telefoonhangen.
De dag is dan wel al weer om en in de avond buiten gezeten en gereten en dan weer vroeg naar bed morgen vroeg op.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.