Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5jun/170

Klaar voor tuin renovatie

Vanmorgen wel redelijk op tijd op. Lianno zou met de bus terug gaan, maar we hebben besloten hem maar even met de auto veilig terug te brengen. Er zit in hem veel onrust en hij  kan het moeilijk beseffen waarom iemand zoiets doet en nu helemaal niet meer nu blijkt dat het om een even oude vermoedelijke dader gaat.  We maken samen huisje klaar Lianno en Johannes bedekken de vloer als bescherming, niet charmant maar wel beter dan vieze kapotte vloer  hieronder foto van tuin nu en de vloer in huis....klik op foto voor vergroting

 

 

 

 

 

Tussendoor kletsen we, eten en drinken wat en dan gaan we rijden en het is erg druk op de weg, maar rond 5 uur is hij dan weer op de groep en gaan wij terug naar huis. Eten en dan wat tv en op tijd bed in morgen omen ze de tuin leeghalen en ben erg benieuwd........

 

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.