Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25mei/170

Heerlijke lunch in de tuin!

Vandaag op tijd op, moeders ging naar haar huisje en ik kreeg gezellig lunchbezoek. Tante Cockey, haar zus Jolanda en dochter Judith. Super gezellig en heerlijke lunch,  zij namen alle smee. Verse broodjes uit de oven, aardbeien, vleeswaren, oude kaas, salades, rauwkost, smoothies echt heerlijk. Na een uitgebreide lunch gingen ze heerlijk shoppen in Bataviastad en ik deed mijn ding hier. In de middag kwam moeders en aten we samen de overgebleven chinees op van de avond ervoor. Uiteraard verzorgde ik de dieren en kletste ik met Johannes via Facetime. Buuf Olga kwam ook even buurten en kijken of ze wat kon meenemen qua boodschappen. Ik heb een super lieve buuf! Dan is de dag weer om en tijd om te gaan slapen.

Hieronder foto's van lunch en de mooie bloemen die ik kreeg, erg mooi! Bedankt dames het was super gezellig!

links naar rechts Cockey, Judith, Jolanda

Bos 1

Bos 2

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.