Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24mei/170

Twil op bezoek

Vandaag ook bezoek, moeders gaat tegen de middag naar eigen huis dingen doen. Twil is er lekker vroeg en het wordt erg gezellig. we kijken deels wielrennen De Giro en kletsen, kijk haar laptop na en doen spelletje. Eten dan gezellig Chinees. Na het eten gaat ze weer naar huis. bedankt voor de gezelligheid. Ook Twil spreekt Johannes even op FT. Moeders is vroeg hier en samen kijken voetbal, helaas voor Ajax want die verloor, maar knap seizoen .  In de avond nog even met Johannes gesproken en dan nog even douchen en weer een mooie dag om. Bedankt Twil voor de gezelligheid!

Vandaag kreeg ik weer brief van MC Groep en jawel hoor de afspraak van 30 mei gaat niet door wordt 30 juni. Dit is nog steeds het eind gesprek na de 9 dagen opname (16-4 tm 25-4) dus dat werd me te laat en gebeld boos geworden nu gaan we dan vrijdag 2 juni.  Ik wil nu wel eens antwoorden en uitslagen horen en praten over de idioot vele medicatie die ik aangeboden kreeg bij apotheek maar ik weigerde mee te nemen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.