Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22mei/170

Dag lieve Snowy

Vannacht goed geslapen en ik voel me us redelijk feit  en voordeel van dat mijn moeder de nachten er is, is dat zij dan Kuifje verzorgd en ik op mijn eigen manier rustig aan kan doen. Vannacht is Snowy de hamster overleden. Snowy was eigenlijk een voedseldier en onze Webshop had bevroren besteld en kreeg ze levend met de mededeling vriest u ze zelf even in? maar ja dat kon ze niet dus  had ze opeens 8 levende hamsters en ik nam er toen twee, Smowy en Scully. Helaas is snowy nu overleden. Snowy heeft langer geleefd dan zijn noodlot was en heeft het goed gehad. Rust zacht Snowy.

 

 

 

 

 

 

Moeders ging na ontbijt weg op net Twil ivm met haar verjaardag, Gefeliciteerd Twil. Overdag red i me prima, ik heb de hamsterbak schoon gemaakt en de hamsters verhuisd nu wonen ze beide  een plak hoger en is de onderste bak leeg. Hammy Hamid is een hamster uit de dieren winkel en die had ik al voordat ik de andere twee redden van een voedseldier worden. Verder gerommeld in huis, dieren gedaan, spelletje en radio geluisterd. De dag vloog om. Eten gemaakt en Johannes kwam op FT gezellig even video chatten met hem. En het eind van de avond was hij er nog even, alles gaat goed met hem.  Moeders kwam weer en samen wat kletsen en drinken en dan douchen en bed in. Kuifje gaat direct mee slapen nu en als ik wakker wordt ligt hij er ook alleen aan de andere kant, erg gezellig.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.