Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21mei/170

Johannes veilig aangekomen in Madrid.

Vanmorgen vroeg op, na de drukke geweldige feestdag is vandaag de dag dat iedereen weg gaat. als eerste werd Johannes opgehaald door buurvrouw Olga, want die bracht hem naar NS station. Dit was al vroeg, het was 9.45 uur. Een half uurtje later vertrokken Nienke en Ilja. Lianno en ik ruimden de boel op, slaapspullen uit de berging, vaatwasser aan, stofzuigen en met een uurtje was alles weer zoals altijd opgeruimd. Daarna de dieren verzorgd. Toen kon Lianno de rest van de tijd gaan gamen met zijn nieuwe games helaas deed Call of Duty het niet, het is een tweedehands spel dus kan gebeuren, maar hij belde zelf zijn vader en vroeg of die hem morgen wilde ruilen in de winkel en knap geregeld en opgelost. De dag vloog verder om ik volgde de vlucht van Johannes en die ging prima. Eind van de middag kwam moeders, zij zou Lianno terug brengen en slaapt de komende twee weken hier, overdag gaan we ieder onze eigen kant op maar in de nacht is het prettiger. Ik ben blij dat mijn moeder dit wil en kan doen. We aten lekker chinees en Johannes kwam toen op Facetime, reis was goed gegaan en hij was al in zijn kamer van hotel. Na het eten bracht moeders Lianno weg en kwam daarna weer hier, samen zitten kletsen , spelletje en nog met Johannes gepraat. natuurlijk doet dan het alarmsysteem moeilijk dus dan maar nachtje zonder. Morgen herstel ik het wel maar nu geen vut meer voor. Douchen en slapen!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.