Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19mei/170

Feestweekend gaat beginnen!

Vandaag op tijd opgestaan. slingers hangen al en vanmorgen de ballonnen erbij gedaan, afzet lint om de tuin kortom overal staat 16 jaar! op slingers, lint ballonnen. Het ziet er super leuk en gezellig uit. De AH komt met de boodschappen, de taart wordt bezorgd. Opruimen op en Johannes werkt uiteraard gewoon. De dag vliegt om en dan haalt Johannes Lianno van station op, die vindt het huis er super uit zien. Hij gaat met de fiets alleen naar de AH, hij moet dat straks vaak gaan doen en wilde nu Dorrito's Roulette hebben (chips) was niet in de Webshop dus hij ging even zelf. Hij was binnen 20 minuten terug en gelukt, hij weet dus goed de weg, super! Dan komt de kapster alle drie worden we netjes gekapt. Dan komt ons eten en maken we de berging in orde, daar zal Lianno slapen vannacht en morgennacht samen met Ilja.  als dat klaar drinken we gezellig koffie en krijgt Lianno van ons alvast zijn cadeau, hij is er erg blij mee ..........een Fidget Turbo spinner met kogellagers zilver

Dit is een nieuwe rage, kinderen spelen ermee in hun hand ter afleiding, verder google maar wat het doet en hoe.

Ik spaar nu bij de AH voor de nieuwe plaatjes actie Reis door de ruimte, erg leuk hoop dat ik het boek ga vol krijgen. 

Lianno gaat uit zichzelf vroeg naar bed, hij wil morgen fit zijn en dat is prima. wij zelf duiken er ook op tijd in, morgen drukke dag.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.