Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13mei/170

Met Ina naar de Orchideeën Hoeve

Vandaag beetje uitgeslapen en toen op weg naar de Orchideeën Hoeve. Ina kreeg dit dagje uit van ons al twee jaar geleden voor haar verjaardag en het kwam er gewoon niet van, maar vandaag dus wel. We begonnen met een heerlijke lunch en daarna heerlijk genoten van alles. Er waren nu eenden, zo leuk.  Tussendoor nog wat drinken en dan de rest bekeken en precies met sluiting stonden we buiten. Ina was er direct heen gekomen en ook weer direct naar huis gegaan, wij waren om 7 uur thuis. Het was super gezellig! Ook erg vermoeiend, maar ach dat is alles. In de avond rustig songfestival gekeken en  aub  volgend jaar een andere verslaggever want ik wordt echt niet goed van Jan Smit zijn gekwek, hemeltje lief wat een negatieve man, dus overgeschakeld naar andere zender, ok die versta ik niet maar is stuk relaxter. Mooie winnaar, mooie boodschap en op naar Portugal volgend jaar. Maar wij gaan eerst maar eens slapen.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.