Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12mei/170

PC en laptop zijn leuk als ze werken!!!

Goed ik was erg laat op en moeders belde, lekker een dik uur zitten kletsen over van alles. Maar goed haar laptop is er mee gestopt dus ze kwam langs.  We hebben samen Macho, Macha en Chica gevoerd, zo gelachen want wat halen die een toeren uit als ze eten, actie dus in de bak. Goed aan de laptop kan ik niet direct wat doen ik vrees dat haar HDD kapot is. ze laat hem achter en ik puzzel er mee door. Uiteindelijk is de avond sneller om dus morgen weer verder.

Ik doe elke dag mijn dagelijkse dingen prijsvragen maar niet zoveel, haken en breien lukt nu even niet, lees, spelletje en dat soort dingen en af en toe wat in huis met mate. Ik moet wel vaststellen dat de opname lang na klinkt door alle medicatie die ik had en het duurt langer voor dat weer uit mijn lijf is dan ik dacht, maar ok we gaan gewoon rustig door. Johannes is druk met voorbereiden reis en moeders komt slapen bij mij in ieder geval de eerste nacht daarna zien we wel of ik het alleen trek en zo niet blijft ze langer. Ik heb alle hulpmiddelen die ik nodig heb, personen alarm, netwerk kortom het komt wel goed. Maar eerst natuurlijk nog het grote feest op zaterdag, Lianno wordt 16 jaar. En dat moet mooi feest worden en dat maakt het ook wat ingewikkelder  want Johannes zijn reis begint zondag. Maar alles ingedekt en overal hulp geregeld en ik heb er vertrouwen in. Twil komt ook een dag langs erg gezellig.

Nu eerst slapen en dan heerlijk weekend!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.