Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11mei/170

Oops toen brak de kies

Vandaag moest Johannes naar de tandarts, eigenlijk ik  ook, maar ik trek het nu niet om in en uit de stoel te kruipen dus ik ga pas later dit jaar. Johannes zijn kies brak  toen hij een suikernootje at. Goed de tandarts gaat doen wat we al dachten een kroon plaatsen. Gelukkig nu afgewerkt voor tijdelijk tot na de reis en hij heeft geen pijn want dit is dezelfde kies waar hij vlak voor de reis naar Dubai wortelkanaal behandeling had.

Verder rustig aangedaan en genieten van de dieren en in de avond songfestival gekeken en voetbal en ja ja net als vele andere miste ik ook doelpunt omdat ik naar songfestival was overgegaan LOL. Het onweert lekker en zowel Ajax als Ogy3ne naar de finale. Zo nu kunnen we heerlijk slapen.
Even een mooie foto van onze drie nieuwe huisgenootjes die het prima doen!

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.