Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9mei/170

Druk dagje bellen

Vandaag niet veel gedaan, wat in huis gerommeld, post weggewerkt en veel aan de telefoon gezeten. Bijvoorbeeld met Twil en we hebben een leuke dag gepland, ik kijk erna uit. Ook sprak ik tante Cockey, zij was wel naar feest oom Rien en tante Sandra geweest, iets wat ik helaas moest laten voorbij gaan, omdat ik nog herstellende ben van de ziekenhuis opname.  Het werd een gezellig gesprek en wie weet zien wij elkaar hier in mei, dat lijkt me leuk! Ik hoop dat het lukt samen met je zus Jolanda.

Buiten zie ik op[eens dat alle kikkervisjes dood zijn, shit het was vannacht dus wel veel te koud maar ja kon moeilijk die grote bak binnen zetten is niet te verplaatsen zoveel liter water, baal er enorm van en de bak leeg gemaakt en volgend jaar  beter.

Ik kijk wat journaal en rommel op pc, spelletje en internet gewoon wat ik altijd doe. Helaas kan ik niet zo heel lang doorgaan willen mijn handen en polsen niet, net als haken/breien dat lukt ook even niet. maar goed het is gewoon en ondanks dat vliegen de dagen aan me voorbij. Sjoerd is er niet dus elke dag doe ik zelf weer klein beetje en hou het zo goed aan kant, Johannes doet de grotere dingen/zwaardere. Ik heb dit keer geen vervangende hulp geregeld en als Johannes binnenkort ook twee weken naar Madrid gaat regel ik vast wel iets of mijn moeder helpt met kleine dingen net als de lieve buuf Olga. Hoe dan ook ik red me wel.  

In de avond kijk ik met half oog naar songfestival en vindt het nummer van België en Portugal erg mooi, later kijk ik naar Pauw en daar zit Gerard Joling pfff wat een taalgebruik en opmerkingen heeft die weer zeg en grappig dat hij zichzelf vindt? Ongelofelijk ik mag die man echt niet als hij zo doet bah! Ik zet de tv dan ook maar uit en ga lekker douchen en slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.