Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7mei/170

Zondag, helaas week met Lianno al weer om

Vandaag eerst lekker uitgeslapen tot een uurtje of 10, heerlijk. Na ontbijt is Johannes met Lianno gaan fietsen naar de Ah, dit keer wel de goede weg, een recht fietspad met een bochtje hier en daar en ze waren er zo. Ik bleef thuis mijn rolstoel gaat niet zo snel en ik was erg moe. Ik heb thuis de dieren gedaan en even de stofzuiger erdoor gehaald. Toen ze terug kwamen kreeg ik mooi bloemetje van de mannen, erg lief. Lianno hielp mee opruimen en dieren doen en verschoonde zijn bed, volgende keer slaapt Nienke erin dus wel zo netjes. De dag vliegt zo om en het was een week maar ook dat is dus blijkbaar zo om. Lianno is ook leuk gezelschap en helpt overal mee dus ook makkelijk voor mij. In de middag kijk ik wat voetbal; Feyenoord kan kampioen worden als ze winnen, maar helaas voor hun ze verleizen en goed ook, Ajax wint dat maakt het weer spannend, want als Feyenoord nu op moeder verlies of gelijk speelt en Ajax wint is Ajax kampioen. Nou we gaan het zien op moederdag.  Na het eten hebben we hem weer netjes naar de groep gebracht. Over twee weken komt hij weer end an wordt hij dus 16 jaar! PARTY-TIME!!!!Thuis gekomen nog wat nagepraat en topen snel douchen en bed in.

Met de nieuwe dieren gaat het prima, ze beginnen te wennen en eten lekker, en gaan steeds meer op onderzoek in de bak en ze zijn snel en springen hoog. heerlijke dieren.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.