Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4mei/170

Lianno is aangenomen als parttime winkelmedewerker AH.

Vandaag hebben we de bak afgemaakt voor de nieuwe dieren, deze komen morgen. Johannes en Lianno gaan ze vroeg in de ochtend ophalen in Wageningen.

We hebben vandaag dus hard gewerkt en Lianno had zijn tweede gesprek bij AH en is aangenomen en zal  rond 1 juni gaan beginnen als parttime winkelmedewerker! Wij zijn de meest trotse tante/pleegmoeder  en oom/pleegvader op dit moment in Nederland! Heel trots op je kanjer!!!

In de avond uiteraard aandacht voor Dodenherdenking en respectvol stil gestaan. Ook ons forum is dan altijd 20 minuten offline. Dan vroeg naar bed want morgen heel vroeg gaan de mannen op pad om de nieuwe dieren te halen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.