Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30apr/170

Van alles tegelijk ……. dat is leven!

Ik schrijf wat minder doe ook veel minder. Ben aan het bijkomen van de 1 dagen ziekenhuis. Het ging niet allemaal zoals het moest en duidelijkheid heb ik ook niet gekregen, simpel weg omdat de arts niet kwam voor eind gesprek. Inmiddels ben ik pijnvrij, het rommelt wel allemaal nog, maar ja als je darmen door morfine en opiaten stoppen en je verstopt is dat niet zomaar weer op orde om nog maar te zwijgen van hoeveel pijn dat weer gaf.  we zijn inmiddels weer rustig dingen aan het oppakken, kijken onze series, ik rommel in huis beetje en verder veel rust.

De tuin is ook niet gestart eerst liep de planning uit en nu blijken de tegels niet leverbaar te zijn, baal er even an maar goed we gaan het wel horen morgen hoe nu verder, het is een hele klus en we waren er klaar voor, maar ik vrees dat het nu pas later kan, omdat er geen tegels zijn en Johannes weer twee weken gaat reizen binnen kort. Goed overmacht is overmacht en we gaan het zien.

Onze lieve baardagamen  Vita en skip zijn beide oud en hebben al even klachten en we hebben de knoop doorgehakt, dit wordt lijden, ze hebben naast dat ze niet meer eten en drinken nu ook zichtbaar klachten en dus zullen ze deze week uit hun lijden geblaad worden door de dierenarts. Moeilijk besluit want bij reptielen si dat nogal een klus om het goed en netjes te doen, maar ja Vita en Skip zouden in september dit jaar 17 jaar worden, mooie leeftijd en ze hebben goed leven gehad.

Morgen komt Lianno weer gezellig voor een week bij ons en dinsdag gaat hij hier bij AH solliciteren, spannend hoor. Komend weekend is er groot feest bij Rien en Sandra en ik vrees dat ik het niet ga halen...baal daar enorm van, maar het is niet anders, min lijf is hier de baas en niet ik.

Verder hadden we op 12 april 6 clown botia's en 25 kardinaal tetra's gekocht bij dierenspeciaalzaak zaak Jumper en  pfff het zag er allemaal netjes en verzorgd uit, maar helaas we hebben zieke vissen gekregen en dit gaat heel wat dode vissen opleveren. Baal enorm hiervan de bak was al sinds we hier wonen stabiel alleen tja vissen gaan weleens dood, dus wilden we nieuwe erbij doen. Nu zitten we met een stomme schimmel infectie en uiteraard water ververst en medicatie erin en hopend at niet alle vissen doodgaan, maar onze oude algeneter groot en mooi en al 7 jaar is als eerste gegaan. Er zitten meer mooie vissen in en ben erg benieuwd wat ik over een maand nog heb en dit is altijd een risico maar ja garantie heb je dan dus ook niet. Houdt voor ons in dat er geen vissen meer worden aangeschaft via Jumper, dat si dan de beste oplossing.  Helaas is onze vaste winkel Aquarana al een tijd weg.....dus voortaan weer naar Hilversum voor goede vissen. Want dit zijn dure grapjes een clown botia kost 7 euro per stuk.......

De rest van de dieren doen het prima gelukkig, de eitjes van de Flappentak komen langzaam uit en Sjoerd heeft 3 volwassen dames en een man meegenomen voor de kleinkinderen. Dus de bak is weer grotendeels leeg en de kleine gaan nu beginnen aan hun groeiproces en dat vind ik erg mooi om te volgen, het vervelen en steeds mooier en groter worden. Nu hopend at ze ook eitjes gaan leggen we hebben 3 volwassen kerels en 2 dames en de rest moet nog groter worden.

Zo dit was het even voor nu tot in mei maar weer............zodra ik weer de oude ben zal ik weer dagelijks bloggen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.