Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27apr/170

We gaan rustig door

Het gaat allemaal nog lang niet zoals ik het zou willen, maar goed we gaan maar rustig door. De opname verliep niet geheel vlekkeloos en het ontslag al helemaal niet, zonder gesprek met arts weggestuurd en dus nog steeds geen duidelijkheid.  MRCP onderzoek ook nog geen uitslag van gehad of besproken met arts. Alle morfine en opiaten en andere pijnstilling zitten in lijf en storen mijn spierfunctie behoorlijk, maar ondanks dat toch een fietstraining gedaan end at ging wel redelijk goed. Zo trots als ik was dat ik na 6 weken 3 kilo kwijt was, zo teleurgesteld ben ik nu omdat ik nu weer 1,5 kilo in 9 dagen erbij heb, dit door opname. Maar ok we gaan nu eerst maar alles weer plekje geven en herstellen en dan zien we wel weer.

Het is vandaag Koningsdag, de vlag met wimpel uit en genieten van de mooie beelden op tv. Ook een klein rondje gereden/gelopen met Johannes in de zon. Verder dagje heel rustig aan gedaan en in de avond gebeld met Lianno. Lianno komt maandag weer en heeft dinsdag sollicitatiegesprek bij AH. Als het goed is komen ze volgende week ook om te beginnen met de tuin, dat zou deze week al zijn maar er is vertraging opgetreden. Ik geloof dat ik dat even prima vindt.
In de avond merk ik hoe zeer ik nog met herstellen en ik baal dar behoorlijk van, maar ja misschien toch maar weer overgaan tot middagdutjes hoe moeilijk ik dat ook vindt.  Dag weer om en op naar de volgende ik kijk uit naar zondag dan wordt het super mooi weer voor een dagje zegt men dus daar hopen we op.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.