Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25apr/170

Weer thuis uit ziekenhuis

Goed eerste Paasdag liep anders dat schreef ik al, maar daarna ook want het ging in de avond goed mis en de ambulance heeft me toen weer opgehaald.  Ik kreeg veel morfine en andere troep en kwam boven op zaal rond 2 uur in de nacht. De vele medicatie zorgde voor meer complicaties darmen topte,  nieren kortom van alles ging mis en na drie dagen geen ontlasting en plaswerk met wel gewoon eten volgde er klysma en weer andere pillen. Ik moest wachten op MRCP onderzoek (met MRI apparaat kijken naar galblaas, galwegen, alvleesklier) Galblaas is er al uitgehaald in 2014. Dat onderzoek kon pas op maandag 24 april. Het werd een zeer verwarrende en pijnlijke week, sinds zondag eindelijk pijnvrij en onderzoek si gedaan en vandaag mocht ik dan weer naar huis. Heb alleen de arts niet meer gezien en de verpleging zei dat komt per post zal wel ik mocht weg, terug naar huis en weer eigen bedje en rustig slapen.  Bij de apotheek veel gedoe over medicatie maar uiteindelijk toch gelukt en topen naar huis.

Moeders en Moeke 2 kwamen even welkom thuis zeggen en ik heb paar mensen gesproken en nu  even niets meer, rust en bijkomen. Het zou een leuke Pasen worden, maar het werd 9 dagen ziekenhuis en veel heen en weer gerij voor Johannes.
Ik kreeg elk bezoekuur bezoek van Johannes en andere zoals moeders, broertje en zijn vriendin, Lianno, Elisabeth en Erik, Olga. Veel post en berichtjes via FB en sms en ik wil iedereen daarvoor danken en ik hoop dat er nog duidelijkheid komt over wat er nu is gebeurt en wat de oorzaak is, maar zo niet dan hopen dat dit eenmalig was. De bloemen hieronder kreeg ik van de moeders, mooi he?

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.